Header image  
Georganiseerd door de Photo Club Double déclic  
 
 

Woord van voorzitter

2009 is een keerpunt voor ons salon,na 5 jaar van succes voor Image Silly Organisation,beter gekend onder de naam ISO ,hebben wij besloten om een test te doen met geprojecteerde beelden.
Waarom die test, aangezien alles naar wens verliep,heel eenvoudig om onze nationale wedstrijd op te tillen naar een internationaal niveau.
Deze test is geslaagd,het materiaal en de logistiek staan op punt en de inzendendingen zijn met 25 % gestegen, bijgevolg zijn we er klaar voor om van koers te wijzigen.
Vandaar heb ik de eer om u de geboorte te melden van de wedstrijd
International Sillian Organisation 2010
" of kortweg ISO2010.
Ondanks het feit dat het om een wedstrijd gaat met geprojecteerde beelden heeft Double Declic steeds klaar om te vernieuwen beslist om de winnende beelden op papier te presenteren, tesamen met een selectie van onze 5 juryleden.
De locatie van de tentoonstelling en de projectie zijn eveneens veranderd,deze gaan door op de  site van  een historisch patrimonium;de stallen van het park van het kasteel van edingen.
Ondanks alles is er een zaak onveranderd gebleven namelijk de kwaliteit van de beelden,het blijft steeds een plezier om deze te ontdekken
Dit salon is tot stand gekomen dankzij de ganse ploeg van de leden van fotoclub double declic.
Wij danken de gemeente Silly en Edingen voor de logistieke steun en tevens onze trouwe sponsors : de Provincie Henegouwen
Wij geven u reeds rendez-vous voor onze ISO2010

Christian Devers